ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Komunikacioni

Komunikacioni

Cili është roli ynë në komunikacion? Sa ka rëndësi që t’i dimë dhe respektojmë shenjat e komunikacionit? Këtyre pyetjeve u dha përgjigje z. Ylber Makolli. Ne patëm mundësi që z. Makollit t’i parashtrojmë pyetje të shumta, e të largojmë çdo lloj paqartësie në lidhje me llojet e shenjave të komunikacionit dhe respektimin e tyre.