ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

1 Qershori – Dita e Shkollës “Mileniumi i Tretë” dhe Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve.

1 Qershori – Dita e Shkollës “Mileniumi i Tretë” dhe Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve.

Për nder të kësaj dite Shkolla organizon Kuizin tradicional të Diturisë për nxënësit e klasave 6-8, të përcjellë me disa performanca muzikore të nxënësve. Njëherit ju informojmë se të hënën nuk do të mbahen takimet në Zoom për nder të kësaj feste.
Drejtoria e Shkollës ua uron Ditën e Shkollës të gjithë nxënësve dhe stafit të shkollës me dëshirat për shëndet të plotë e suksese në të ardhmen!