ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vizitë në Kuvendin e Republikës së Kosovës

Vizitë në Kuvendin e Republikës së Kosovës

Gjenerata e pavarësisë, klasat e treta, patën nderin të vizitojnë Kuvendin e Republikës së Kosovës. Aty i mirëpriti deputetja znj. Selvije Halimi e cila i informoi nxënësit rreth Kuvendit. Nxënësit ishin mjaft të interesuar rreth zhvillimit të punës ne Kuvend, shtronin pyetje të shumëllojshme të cilave deputetja, znj. Halimi,  nuk hezitonte t’u përgjigjej. Nxënësit e klasave të treta falënderojnë prindin znj.Vlora Mehmedi për vizitën e organizuar dhe znj. Halimi për mikpritjen dhe informacionet e ndara me ne. IMG_2840 IMG_2857 IMG_2861 IMG_2864 IMG_2867 IMG_2882 IMG_2898