ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Ushqimi dhe shëndeti

Ushqimi dhe shëndeti

Në kuadër të aktiviteteve të ndryshme që organizohen në shkollën tonë, sot, në klasat e dyta ishte psikologia e shkollës- Nora Korapi, e cila mbajti një ligjëratë dhe aktivitet me temë “Ushqimi dhe shëndeti”. Gjatë ligjëratës nxënësit mësuan për llojet e ushqimeve, përmbajtjen e tyre dhe ndikimin e tyre në shëndetin tonë. Pastaj nxënësit patën një aktivitet ku i klasifikonin llojet e ushqimeve. Nxënësit shfaqën interesim me bërjen e pyetjeve dhe pjesëmarrje aktive. Në fund ata falënderuan psikologen dhe u ndanë të kënaqur me ligjëratën e mbajtur. IMG_0194 IMG_0224 IMG_0231