ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Të gatshëm për testin elektronik të maturës

Të gatshëm për testin elektronik të maturës

Pas vendimit të Ministrisë së Arsimit për pilotimin e testit të maturës në formë elektronike, shkolla jonë ka siguruar të gjtha pajisjet e nevojshme, bashkë me angazhimin profesional të mësimdhënësit të Informatikës dhe ka bërë të gjtha përgatitjet e mundshme për mbajtjen e testit elektronik të maturës. Pikërisht, sot është testuar ecuria e këtij procesi me klasat e  dymbëdhjeta, proces, i cili është inspektuar nga përfaqësues të MASht-it. Me pilotimin e këtij procesi është vlerësuar që shkolla është më se gatshme për mbarëvajtjen sa më të mirë të testit elektronik të maturës.