ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

“Ilirët dhe shqiptarët sot”

“Ilirët dhe shqiptarët sot”

Në kuadër të projekteve modulare, arsimtarja e historisë Alketa Hasani, ligjëroi  temën “Ilirët dhe shqiptarët sot.” Nxënësit patën rastin që të njihen me traditat, veshjet, zakonet, armët dhe veglat e punës së popullit ilir, përmes  fotografive dhe incizimeve që arsimtarja Alketa solli në klasë. Klasa V – 2 falënderon arsimtaren Alketa, për ligjëratën interaktive që solli në klasë.