ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Ligjeratë për Turizmin

Ligjeratë për Turizmin

Vendi ynë, vend i të mirave natyrore, kulturore, tradicionale e shumë të mirave tjera.

Disa prej këtyre të mirave i kemi njohur e  për disa të tjera dëgjuam sot. Sot, në Ditën Ndërkombëtare të Turizmit, bashkëbiseduam me znj. Blerina Xërxa, nënën e shoqes sonë Delizës, më gjerësisht për bukuritë e vendit tonë dhe turizmin në përgjithësi.

Zonja Blerina ishte e gatshme të përgjigjej ne shumë pyetje të mendjeve tona kureshtare dhe na dha shumë informacione të vlefshme. 

E falenderojmë përzemërsisht për kohën e ndarë për ne.