ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Gjenerata e katërt rrugëton sukseseve

Gjenerata e katërt rrugëton sukseseve

Për nxënësit maturantë të gjeneratës së katërt dita e graduimit ishte një ditë e veçantë, që do të mbetet gjatë në memoaret e jetës së tyre. Kështu e thanë edhe vetë ata pas festës së organizuar në ambientin e Hotelit Emerald.

Prindërit dhe familjarët e maturantëve u falën uratën e jetës. Por, jo vetëm ata. Ishin edhe mysafirë të ftuar, në mesin e të cilëve edhe rektori i Universitetit te Prishtinës Hasan Prishtina, z. Ramadan Zejnullahu, i cili me fjalimin motivues u uroi suksese dhe i këshilloi maturantët për orientim në karrierë.

 Në këtë ceremoni madhështore, me programin e pasur artistik, secili maturant u nderua me pllakëzën e arritjes dhe mori mirënjohje për të arriturat në shkollë. Certifikatat për arritje i dhuruan drejtoresha e Arsimit në Komunën e Prishtinës znj, Arbërie Nagavci si dhe prindërit, z. Florent Boshnjaku dhe znj. Rudina Bërdyna.

 Përveç fjalimit domethënës dhe urues, drejtoresha e shkollës znj. Afrore Lila u kërkoi maturantëve të bënin hapin e fundit, të kthimit të tufëzës së kapelës dhe numërimit së bashku nga 10 në 1, për një fillim të ri dhe vazhdim të mbarë.

 Pati gëzime e përqafime. Maturantët uruan njëri-tjetrin ashtu siç uruan prindërit, familjarët, miqtë dhe mësimdhënësit për jetësimin e ëndrrave të tyre.

 F1 F2 F3 F4 F5 F6 F7 F8 F9 F10 F11 F12 F13 F14 f15 F16 f17 F18 f19 F20 f22 f23 F24 f25 F26 F27 f28 F29 f30 F31 f32 f33 f35 F36 F37 F38 F40 f41 F42