ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Programet Festive dhe Shfaqjet me Kukulla me Fëmijët Shkollorë

Programet Festive dhe Shfaqjet me Kukulla me Fëmijët Shkollorë

Më 26 – 27- 2013 e mbajtur nga Prof. Mirlinda Ramadani. Kukulla me Fëmijët Shkollorë Kukulla me Fëmijët Shkollorë Kukulla me Fëmijët Shkollorë Kukulla me Fëmijët Shkollorë Kukulla me Fëmijët Shkollorë Kukulla me Fëmijët Shkollorë Kukulla me Fëmijët Shkollorë Kukulla me Fëmijët Shkollorë Kukulla me Fëmijët Shkollorë Kukulla me Fëmijët Shkollorë Kukulla me Fëmijët Shkollorë Kukulla me Fëmijët Shkollorë