ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Ligjëratë edukative, informuese dhe këshilluese me nxënës

Ligjëratë edukative, informuese dhe këshilluese me nxënës

Gjatë javës së kaluar janë realizuar ligjëratat edukative, informuese dhe këshilluese me nxënësit e klasave I-V, të cilat do të vazhdojnë edhe gjatë ditëve në vijim. Edhe pse grup moshat e nxënësve ishin të  ndryshme , ata arritën të kuptojnë se ç’do gjë në jetë i ka dy anët e medaljes, përgjegjësitë dhe detyrat. 20161007_115745 unnamed (1) unnamed (2) unnamed