ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

NJOFTIM

NJOFTIM

Programi festiv për 28 Nëntorin Mbahet të hënën, më 27. 11. 2017, në Hapësirën për Shumë Qëllime dhe fillon në orën 11. 00 Pikat e programit dhe aktivitetet  
  • 11:00 – 11. 10: Pika muzikore
 
  • 11:15 – 11. 30: Dokumentari i realizuar nga nxënësit për familjen Jashari
 
  • 11:30 – 12. 00: Pika muzikore
 
  • 12:00 – 12.30: Koktej për nxënësit dhe mësimdhënësit
 
  • 12:30- 13. 30: Loja miqësore e futbollit: Ekipi i shkollës- Mësimdhënësit
 
  • 13:45 -14.00: Kthimi në shtëpi për nxënësit e klasave VI deri XII
  Shënim: Në shenjë nderimi për festën kombëtare të Flamurit do të ishte mirë të visheni me ngjyrat kuq e zi si dhe në bazë të mundësive të sillni ushqime tradicionale për koktejin e organizuar, me këtë rast.   Me respekt, Grupi organizativ i programit dhe aktiviteteve