ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Këngëtarja Albina Kelmendi këndoi për nxënësit e klasës I-1

Këngëtarja Albina Kelmendi këndoi për nxënësit e klasës I-1

Për dallim nga takimet e zakonshme, të enjten, në Zoom takimin tonë e pranishme ishte edhe këngëtarja Albina Kelmendi. Ajo me zërin e saj të ëmbël i argëtoi fëmijët, përmes këngëve të zgjedhura nga ajo dhe arriti që të sjellë kënaqësi te secili. Krahas këndimit, Albina u përgjigj edhe në pyetjet e nxënësve lidhur me karrierën e saj si këngëtare. Falënderojmë Albinën për kohën e ndarë me ne, njëherazi i dëshirojmë shumë suksese në të ardhmen!