ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Krosi Vjeshtor

Krosi Vjeshtor

Në kuadër të lëndës edukatë fizike dhe sportive, ditën e premte u zhvillua Krosi Vjeshtor për klasat VI-IX. Në garën nga klasat VI-VII fitues u shpallën: Në kategorinë e meshkujve:
 1. Rrezar Rama
 2. Artin Mekaj
 3. Erjon Stanovci
Në kategorinë e femrave:
 1. Rija Deshishku
 2. Fiona Malazogu
 3. Ajola Dërmaku
Në garën nga klasat VIII-IX fitues u shpallën : Në kategorinë e meshkujve:
 1. Dorjan Cuperjani
 2. Lum Skenderi
 3. Albert Uka
Në kategorinë e femrave:
 1. Sara Imeri
 2. Elena Qehaja
kro2 kro1