ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

AKTORËT E TEATRIT “ODA” NË SHKOLLËN TONË

AKTORËT E TEATRIT “ODA” NË SHKOLLËN TONË

Dje ishte një ditë më e veçantë se të tjerat për nxënësit e shkollës “Mileniumi i Tretë”. Drejtori i teatrit “Oda”, Florent Mehmeti dhe aktorja Vjosa Maloku ishin mysafirë në shkollën tonë, të ftuar nga mësimdhënësja Fitore Mala. Qëllimi i kësaj vizite ishte që të vetëdijesohen nxënësit përmes lojërave të ndryshme. Përgjatë më shumë se një ore sa zgjati aktiviteti, nxënësit u argëtuan shumë. Gjithsesi në fund ata falënderuan të dy aktorët për lojërat e këndshme që praktikuan.

DSC_0519 DSC_0530 DSC_0537 DSC_0539 DSC_0552 DSC_0560 DSC_0576 DSC_0578 DSC_0579 DSC_0581