ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Eksperimente me Donikën

Eksperimente me Donikën

Kreativiteti formohet në fëmijërinë e hershme, kur fëmija studion me vëmendje botën. Fëmijët kanë gjithmonë nevojë për të mësuar gjëra të reja. Ata do të jenë të lumtur nëse ne i argëtojmë dhe i mësojmë rreth botës që i rrethon, duke i lënë për të eksploruar ata vetë. Të gjitha këto informacione lidhur me eksperimentet e ndryshme që i realizuam në klasë, i ndau sot me ne prindi i klasës parafillore Donika Peja Zagragja.