ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vizitë në Institutin meteorologjik të Prishtinës

Vizitë në Institutin meteorologjik të Prishtinës

Në kuadër të lëndës së gjeografisë dhe fizikës, nxënësit e klasave të gjashta dhe nënta nën përcjelljen e mësimdhënësve vizituan Institutin meteorologjik të Prishtinës, me ç’rast morën informata nga ekspertët në lidhje me instrumentet për parashikimin e motit.

IMG_3433IMG_3426 IMG_3406 IMG_3403