ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Njoftim

Njoftim

Të nderuar prindër, Ju njoftojmë se nesër, më 1.04.2016 nxënësit e shkollës tonë do të lirohen nga mësimi sipas këtij orari: Klasat I – V – ora 13.30. Klasat VI – XII – Ora 12.30 Mësimi rifillon të martën, më 12.04.2016, pas pushimit pranveror dhe festës së Kushtetutës.