ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vizitë në Swiss Education Group

Vizitë në Swiss Education Group

Të ftuar nga Swiss Education Group, Shkolla mori pjesë në Samitin Ndërkombëtar të Kolexheve të mbajtur në Montreux, Zvicër.
Shkollat e Swiss Education Group janë kolexhe private në të cilat studiohet dhe praktikohet industria e mikpritjes dhe menaxhimi.
Aty patëm rastin ta takojmë edhe të diplomuarin e vitit shkollor 2016/17 në Shkollën tonë, Jon Latifi, i cili këtë vit ka filluar studimet në HIM – Hotel Institute Montreux. Dukej që Joni është shumë i kënaqur për mundësinë që të studiojë në njërin nga këto kolexhe me renome botërore!
Shumë suksese Jon!
p1 p2