ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Dhuratat për nxënësit me nevoja të veçanta

Dhuratat për nxënësit me nevoja të veçanta

Në kuadër të aktiviteteve të dhjetorit, dje u bë shpërndarja e dhuratave dhe mjeteve didaktike nxënësve me nevoja të veçanta në shkollën “Kongresi i Manastirit”, Gllamnik, Podujevë, nga nxënësit e Mileniumit të Tretë.

Fëmijët u entuziazmuan nga dhuratat që morën dhe gjithashtu nga prezenca e babadimrit që e bëri edhe më tërheqës rastin.

Falënderime dhe mikpritje kishim edhe nga menaxhmenti i shkollës, mësimdhënësit dhe prindërit e këtyre fëmijëve.

988869_676409425812346_4200676414067579328_n 1003065_676409482479007_5959031898135121928_n 10382975_676409315812357_7448924006790384873_n