ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Orientimi në Karrierë

Orientimi në Karrierë

Që nga muaji tetor në shkollën tonë kanë filluar të mbahen ligjëratat me nxënësit të klasave të nënta , me tema të ndryshme lidhur me orientimin në karrierë.

Fusha e orientimit në karrierë përfshin një sërë veprimtarish që përcaktohen për të orientuar, informuar, këshilluar të rinjtë të zgjedhin drejtimin e mundshëm për arsim apo punësim.

 Orientimi për karrierë është çështje e rëndësishme e të rrinjëve dhe e politikave të arsimit në Kosovë që ka ardhur si rrjedhojë e përshtatjes së individit me ndryshimet e vazhdueshme në tregun e punës.

 Aktivitetet

Nxënësit e klasave të nënta në kuadër të orientimit në karrierë mbajtën aktivitete të ndryshme me nxënësit të ciklit të ulët

Orientimi në Karrierë Orientimi në Karrierë Orientimi në Karrierë Orientimi në Karrierë Orientimi në Karrierë

Punimet e nxënësve: Punimet e nxënësve Punimet e nxënësve Punimet e nxënësve Prezentimet e nxënësve pp1 pp2 pp3 pp4 pp5 pp6 pp7 pp8 pp9 pp10 pp11 pp12