ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Shëtitje në qytetin e Pejës

Shëtitje në qytetin e Pejës

Të premten, më 10 Tetor 2014, nxënësit e klasave të nënta realizuan shëtitjen me karakter mësimor në kuadër të lëndës së historisë dhe gjeografisë në qytetin e Pejës. Nxënësit u shoqëruan nga udhërrëfyesit kulturor të shoqatës “Rugova Experience”. Nxënësit patën rastin të vizitojnë pikat e ndryshme kulturore, të informohen dhe të diskutojnë rreth tyre, e më pas të pushojnë afër lumit të qytetit Burimi.

Patriarkana e Pejës

Patriarkana e Pejës

Patriarkana e Pejës

Patriarkana e Pejës

Patriarkana e Pejës

Patriarkana e Pejës

Muzeu Etnologjik

Muzeu Etnologjik

Muzeu Etnologjik

Muzeu Etnologjik