ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vizitë në Raiffeisen Bank dhe në sheshin Zahir Pajaziti

Vizitë në Raiffeisen Bank dhe në sheshin Zahir Pajaziti

Nxënësit e klasave të  katërta sot vizituan bankën Raiffeisen. Në lëndën e edukatës qytetare mësuan për paranë dhe bankat andaj u njohtuan më gjerësisht nga stafi i bankës. Falenderojmë prindin e klasës IV-2, znj. Agata Jashari, për realizimin e vizitës. Për nder të Ditës së Tokës dhe Ditës Botërore të Librit fëmijët u argëtuan me disa aktivitete në sheshin “ Zahir Pajaziti”. 0.1 1 (1) 1 (4) 1 (7) 1 (8) 1 (9) 1 (10) 1 (11) 1 2 (2) 2 (3)