ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Java e Mesimit të Bazuar në Projekte

Java e Mesimit të Bazuar në Projekte

Mësim- Mësojmë gjëra të reja në Javën e Projekteve përmes temave të ndryshme ndërlëndore, marrim informata, hulumtojmë dhe përgatisim planin e punës për gjithë javën. Zgjedhim koordinatorin e grupit dhe caktojmë detyrat në grup. Në secilën ditë kemi detyra të veçanta, të cilat duhet t’i realizojmë sa më mirë dhe në kohën e caktuar. Secili anëtar i grupit merr përgjegjësinë që i takon dhe ndihmon që grupi të dalë sa më i suksesshëm. Përveç punës individuale, bëhet edhe vlerësimi i punës grupore dhe ky është motiv për grupet që të punojnë sa më mirë dhe sa më shumë për t’u zgjedhur si grupi më i mirë.

Bazament- Krijojmë bazë të shëndoshë për të arritur deri te qëllimi i realizimit të projektit. E gjithë kjo arrihet si rezultat i fazës së parë të mirë përgatitur dhe me harmonizimin e punëve për  rezultate sa më të larta.

Praktikë- Praktikojmë shkathtësitë dhe vlerat e fituara gjatë gjithë javës dhe i prezantojmë në ditën e fundit, në ditën e prezantimit, në të cilën shpërfaqen arritjet e secilit projekt dhe ato prezantohen me produktet finale.

Reflektojmë për arritjet tona dhe marrim vlerësimin përfundimtar të punës sonë.

Një javë më ndryshe; kreativitet, hulumtim, zhvillim të shkathtësive dhe mbi të gjitha kënaqësi dhe dëshirë  për punë e suksese.     

Emërtimet e projekteve dhe fotografi nga puna në projekte

 1. Guida turistike e Kosovës
 2. Bimët shëruese
 3. Drita dhe energjia
 4. We can make a difference
 5. Çmimi i Akademisë për meritat
 6. Kabineti i Artit
 7. Origami
 8. Money math
 9. Surprising science
 10. Gender!!!!
 11. Graduimi
 12. Një javë në FSK (Forca e Sigurisë së Kosovës)
 13. Rregullimi i HSHQ (Hapësirës për Shumë Qëllime)
 14. Typisch Deutsch
 15. Aplikacionet telefonike për zgjidhjen e problemeve matematikore
01-IMG_4640 1-DSC_0667 2-DSC_0670 03-IMG_4725 3-DSC_0671 04-IMG_4769 4-DSC_0677 5-DSC_0688 06-20160330_111629(0) 6-DSC_0692 07-20160330_111651 08-image1 10-IMG_4846 12-IMG_4883 13-DSC_0615 14-20160331_100421 15-20160331_102247 16-20160331_102307 17-20160331_110140 18-20160331_111348 20-IMG_4939 21-IMG_4952 22-image 23-image (1) 24-image (2) 25-image (3) 26-image (4) 27-image (5) 28-image (6) 29-image (7) 30-image (8) 31-image-4164d22fd2bb8cf3ec043f870e0e5b0d83ef91f151ab180fafc9d3068c936361-V 32-image-6f2687f2e677d798a2de5231ec1d6f007b32a689f45e94e2feb39b4b2b2ea6f3-V 33-image-ec1cbaeeebcad4adb2a85c39fe6e838f28bc8a2d6e86d5d249889157d3f4abf9-V 34-image-a5d1d9f99d4423c60906076e91d6f7ec3afb4e125e58055a67de7d6df4c36874-V 35-image-c390786cda331946f95f29ffd7c9e0d8f0b3e3e109adef7eaca94dfe7c7ac87e-V 36-image-02cad78983f19f9c8bd6f1448ae2d7890de1015cbfe67aca8517cac5d51cd3b4-V 37-image-23362698358f6df51b71050f0709fa1eedc30522d93155e973ee3d3a7a8a03d3-V 38-image-4a614972529367b02f17c86b96e3a8a013caf1d82a22881051de8ccc40e08f54-V 39-image-7ce1bb8436e419232e8e93871c30590e58981dd29b03e73e717c445617b64e61-V 40-image-734af0c6a2fddf3e73c6765188f3078bbcca5e737e425f4d59d0b145f9a19311-V 41-image-0e9a07b5e5375e1b5d32bc72d89b3a0292d01d4c59f056b01a81fdd40170c7d0-V 42-image-4dc4823777d376624a03cf868ec063ee693c03ee1ae3821b1b9280b69e423dcc-V 43-image-dc3e128a82c7ab4405c6c233a6509bb8155abbf3d45e1f62ff23151ed06e7ad2-V 44-ORIGAMI (1) 45-ORIGAMI (2) 46-ORIGAMI (3) 47-ORIGAMI (4) 48-IMG_7257 49-IMG_7260