ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

SISTEMI I SIGURISË NË HAPËSIRA TË NDRYSHME DHE SHTËPITË TONA

SISTEMI I SIGURISË NË HAPËSIRA TË NDRYSHME DHE SHTËPITË TONA

Me zhvillimin e teknologjisë, në ditët e sotme është shumë më e lehtë të kemi siguri në shtëpitë tona, përmes pajisjeve të ndryshme të sigurisë si kamera dhe alarmet. Këto informacione i morëm nga babai i shokut tonë, Lumit, z. Dardan Vokshi, inxhinier i elektroteknikës, i cili ishte i pranishëm në klasën tonë. Ai, me shumë dashamirësi na shpjegoi për mënyrën e funksionimit dhe rëndësinë e këtyre pajisjeve. Ne, i jemi shumë falënderues për kohën e ndarë për ne dhe këshillat e rëndësishme për sigurinë tonë dhe të rrethit shoqëror. IMG_8974 IMG_8975 IMG_8976 IMG_8977 IMG_8978 IMG_8979 IMG_8980 IMG_8981 IMG_8982 IMG_8983 IMG_8985 IMG_8987 IMG_8988 IMG_8989 IMG_8991