ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vizitë ne bankën NLB

Vizitë ne bankën NLB

Të njihemi nga afër me profesionin e ekonomistit.

Në kuadër të temave modulare nxënësit e klasave të treta patën rastin të vizitojnë bankën NLB. Gjatë vizitës nxënësit u njohën nga afër me ambientin e bankës, me zyret dhe punën që zhvillohet aty. Për informacionet u përkujdesën punonjësit e bankës dhe veçanërisht prindi i klasës znj.Njomza Krasniqi.

Nxënësit ishin mjaft kurreshtarë dhe shtruan shumë pyetje rreth profesionit të ekonomistit dhe punës ne bankë. Gjithashtu ata patën mundësinë të shohin nga afër shuma të ndryshme të të hollave.

Nxënësit e klasave të treta falënderojnë stafin e bankës NLB për mikpritjen dhe prindin e klasës znj.Njomza Krasniqi për vizitën e organizuar ne bankën NLB.

IMG_2770 IMG_2772 IMG_2778 IMG_2780 IMG_2799 IMG_2801 IMG_2804 IMG_2806