ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Demonstrimi i parimeve Inxhinierike

Demonstrimi i parimeve Inxhinierike

Duke ndërtuar struktura të ndryshme, nxënësit e klasave të pesta demonstrojnë parimet inxhinierike. Përmes kësaj sfide nxënësit mësuan për:

  • Strukturat inxhinierike
  • Dizajnimet dhe ridizajnimet inxhinierike
  • Si inxhinieria mund të ndihmojë ne zgjidhjen e problemeve të ndryshme
  • Puna në grupe dhe zgjidhja e problemeve të ndryshme