ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Ministri Ramë Likaj vizitoi shkollën “Mileniumi i Tretë”

Ministri Ramë Likaj vizitoi shkollën “Mileniumi i Tretë”

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj, ka vizituar sot shkollën “Mileniumi i Tretë” ku është pritur nga drejtori ekzekutiv i Qendrës për Arsim të Kosovës-KEC Dukagjin Pupovci dhe drejtoresha e shkollës Afrore Lila me bashkëpunëtorë.
Ministri Likaj është njoftuar nga afër me përgatitjet paraprake dhe zhvillimin e aktiviteteve mësimore në kohë pandemie, me ç ’rast po zbatohen rekomandimet e dala nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës dhe udhëzuesve të Ministrisë së Arsimit.

Ministri është ndarë i kënaqur me punën e përgjithshme të shkollës e në veçanti me përgatitjet gjatë kësaj periudhe, ndërsa të dyja palët kanë shprehur gatishmëri për thellim të bashkëpunimit të ndërsjellë duke uruar për mbarëvajtje të procesit arsimor.

Në fund të takimit, drejtoresha i ka dhuruar Minisrit Likaj një pikturë të punuar nga një nxënëse e shkollës sonë.

Add Watermark_2020_09_09_12_31_49Add Watermark_2020_09_09_12_31_49 (2)Add Watermark_2020_09_09_12_31_49 (3)Add Watermark_2020_09_09_12_31_49 (4)Add Watermark_2020_09_09_12_31_49 (5)Add Watermark_2020_09_09_12_33_08 (2)Add Watermark_2020_09_09_12_33_08Add Watermark_2020_09_09_12_33_08 (3)Add Watermark_2020_09_09_12_33_08 (4)Add Watermark_2020_09_09_12_33_08 (5)Add Watermark_2020_09_09_12_35_29 (2)Add Watermark_2020_09_09_12_35_29 (3)Add Watermark_2020_09_09_12_35_29 (4)Add Watermark_2020_09_09_12_35_29 (5)Add Watermark_2020_09_09_12_35_29Add Watermark_2020_09_09_12_41_06Add Watermark_2020_09_09_12_41_06 (2)Add Watermark_2020_09_09_12_41_06 (3)Add Watermark_2020_09_09_12_41_06 (4)Add Watermark_2020_09_09_12_41_06 (5)