ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Orari mësimor për 1 dhe 2 shtator 2016

Orari mësimor për 1 dhe 2 shtator 2016

Të nderuar prindër, Në tabelën e mëposhtme e keni orarin për dy ditët e para të vitit të ri shkollor 2016/17.
Orari_1
                          Vërejtje: Ditën e parë të shkollës, të gjithë prindërit i sjellin nxënësit në shkollë.