ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Shpërfaqje e talentit, kreativitetit dhe punës grupore në Mësimin e Bazuar në Projekte

Shpërfaqje e talentit, kreativitetit dhe punës grupore në Mësimin e Bazuar në Projekte

Hulumtim, organizim në grupe, shpërfaqje e ideve për tema ndërlëndore, të gërshetuara natyrshëm e bukur, sipas dëshirave të nxënësve. Një javë ndryshe, javë në të cilën nxënësit në grupe i udhëheq koordinatori i grupit dhe ndan detyrat sipas marrëveshjes. Nxënësit me zell dhe vullnet për të qenë sa më të suksesshëm garojnë për produktet finale.

Në fund, puna e tyre shpërblehet nga komisioni, i cili i vlerëson projektet më të mira sipas kritereve të parapara.

Të gjithë ndihen fitues, por projektet, të cilat morën çmim kësaj here janë:

Çmimi i parë për projektin “Disleksia”, i dyti për projektin “Do it Yourself”, ndërsa të tretin e mori projekti “India- Tradita dhe zakonet”.

U ndanë edhe çmime speciale. Për origjinalitet iu nda çmimi projektit “Emoji People”, ndërsa për ndikim dhe vetëdijesim  projektit “Ndikimi i rrjeteve sociale në…”

IMG_6511 IMG_6509 IMG_6504 IMG_6501 IMG_6500 IMG_6495 IMG_6480 IMG_6455 IMG_6437 IMG_6435 IMG_6432 IMG_6431 IMG_6427 IMG_6417 IMG_6414 IMG_6303 IMG_6304 IMG_6311 IMG_6312 IMG_6313 IMG_6315 IMG_6331 IMG_6332 IMG_6336 IMG_6357 IMG_6359 IMG_6361 IMG_6374 IMG_6375 IMG_6393 IMG_6400 IMG_6404 IMG_6411 IMG_6414 IMG_6417 IMG_6427 IMG_6431 IMG_6432 IMG_6435 IMG_6437 IMG_6455 IMG_6480 IMG_6495 IMG_6500 IMG_6501 IMG_6504 IMG_6509 IMG_6511