ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

ÇËSHTJET EPISTEMOLOGJIKE NË FILOZOFINË E EDUKIMIT

ÇËSHTJET EPISTEMOLOGJIKE NË FILOZOFINË E EDUKIMIT

Në takimin e Departamentit të Shkencave Shoqërore, profesori i Filozofisë Lekë Nikollbibaj prezantoi temën: “Çështjet epistemologjike në filozofinë e edukimit”. Përmes këtij prezantimi u shpalosën dhe u diskutuan çështje si: qëllimet epistemike të edukimit, besueshmëria në mësimnxënie dhe rreziku i indoktrinimit dhe përmbajtja epistemike e kurrikulës me theks të veçantë primariteti i lëndëve dhe i asaj që duhet të mësohet në shkollat tona.