ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Spelling Bee Competition

Spelling Bee Competition

Me datën 15.05.2019 dhe 16.05.2019 në shkollën tone u mbajt gara Spelling Bee Competition. Të gjithë nxënësit, duke përfshirë klasat e III-ta – IX-ta, patën mundësinë të marrin pjesë në këtë garë. Fillimisht nxënësit kanë garuar brenda klasës duke vijuar fazën përfundimtare para jurisë së shkollës dhe një numri të shikuesve. Fituesit e kësaj gare janë: Klasat e III-ta  Vendi i parë – Rrita Canolli, Vendi i dytë – Rron Nikaj, Vendi i tretë – Lum Macula Klasat e IV-ta   Vendi i parë – Gent Palushi, Vendi i dytë – Darjan Pijls, Vendi i tretë – Jon Idrizaj Klasat e V-ta  Vendi i parë – Norik Lufi, Vendi i dytë – Lurn Ejupi, Vendi i tretë – Kron Kastrati Niveli i I-re  Vendi i parë – Lekë Xhaferri, Vendi i dytë – Art Krasniqi, Vendi i tretë – Anda Gashi Niveli i II-të  Vendi i parë – Elenë Hoxha, Vendi i dytë – Ledion Gashi, Vendi i tretë – Rron Disha Niveli i III-të  Vendi i parë – Ana Beselica, Vendi i dytë – Uma Ahmeti, Vendi i tretë – Noar Mulliqi Niveli i IV-t  Vendi i parë –Rona Hoxha, Vendi i dytë – Suela Berisha, Vendi i tretë – Dion Zejnullahu Falënderojmë nxënëset e ciklit të lartë (Dita Xhaferri, Adea Gjinovci, Lisë Mehmedi, Zanë Rexha, Rreze Vranica, Adorë Avdiu, Elenë Sylaj dhe Anjezë Sylejmani) për angazhimin rreth mbarëvajtjes së garës