ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Njoftim

Njoftim

Departamenti i gjuhëve të huaja kërkon nxënës tutor të cilët do t’iu ndihmojnë nxënësve të klasave 1-5 për të përvetësuar më mirë gjuhën angleze dhe gjermane. Shikoni posterin më poshtë për më shumë informata. FullSizeRender