ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Bota e menaxhimit

Bota e menaxhimit

Në kuadër të projekteve modulare, në klasat e katërta ishte pjesëmarrëse nëna e shokëve tanë, Artit dhe Ernestit, znj.Violeta Arifi Krasniqi.

Znj. Violeta, u tregoi nxënësve për profesionin  e saj prej ekonomisteje, e cila ushtron detyrën si drejtor menaxhues  në FSDK – Fondi i Sigurimit të Depozitave të Kosovës. Nxënësit, morën shumë informacione të reja lidhur me punën e menaxhimit të një organizate. Ku sipas mendimit të znj.Violeta, menaxhimi është shkencë dhe art. Ajo, u mundua që më disa shembuj konkretë të ju shpjegoi nxënësve rolin e saj si menaxhere .

Të gjithë fëmijët, falënderuan znj.Violeta, për gjitha informacionet e dhëna, si dhe për ëmbëlisrat që solli për nxënësit.

1 2 3 4 5 6 7