ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

TË GJITHË NË NDIHMË TË MIRJETËS!

TË GJITHË NË NDIHMË TË MIRJETËS!

Lajmërojmë nxënësit e shkollës sonë për ta përkrahur Mirjeta Shalën e cila vuan nga sëmundja e leukemisë. Prandaj, ftojmë të gjithë nxënësit e shkollës që të kontribuojnë duke sjellë të holla dhe ushqime (ëmbëlsira, kifle, brumera të ndryshme etj.), të cilat më pas do te dërgohen për shitje në sheshin “Nënë Tereza” nga nxënësit e klasave te 12. Të gjitha paratë e mbledhura nga kjo iniciativë do të dërgohen në llogarinë e Mirjetës. Ushqimet dhe të hollat do të mblidhen nga iniciatorët NESËR, para pushimit te mëngjesit. Ndihmo edhe ti, shpëto një jetë!