ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Vizitë në Parkun e Gërmisë

Vizitë në Parkun e Gërmisë

Me fëmijët e grupit parafillor vizituam Parkun e Gërmisë. Gjatë vizitës ata vëzhguan ndryshimet në natyrë gjatë stinës së Vjeshtës, realizuam mbledhjen e gjetheve si dhe u argëtuam me lojëra të ndryshme.