ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

LAJMËRIM

LAJMËRIM

Lajmërohen të gjithë nxënësit dhe prindërit e nxënësve të klasave VI-IX që nesër, më 13. 11. 2015 do të mbahet krosi vjeshtor në Parkun e Gërmisë . Pjesëmarrja është obligative. Të gjithë nxënësit duhet të vijnë të përgatitur me pajisje sportive. Në të kundërtën, të gjithë ata që nuk do të marrin pjesë, do të evidentohen në ditar duke marrë mungesa të paarsyeshme. Po ashtu mospjesëmarrja do t’ju ndikojë në notë në Edukatë fizike dhe sportive. Nisja nga shkolla bëhet në orën 10:00.
  • Nisja nga shkolla me transport të shkollës te vendi i fillimit të garës (nën mbikëqyrjen e mësimdhënësve)
  • Gara për klasat e 6-7
  • Gara për klasat e 8-9
  • Ecje deri te fusha e sportit
  • Shpërndarja e medaljeve
  • Dreka
  • Aktivitete sportive
  • Kthimi nga Gërmia me transport në ora 13-30 (nxënësit kthehen në shtëpi nga parku i Gërmise).