ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

5 medalje në disiplinat Alpike

5 medalje në disiplinat Alpike

Në Garën Ndërkombëtare të FIS, të mbajtur në Mavrovë të Maqedonisë Veriore, shtete pjesëmarrëse ishin: Kosova, Maqedonia e Veriut, Greqia, Serbia, Bullgaria dhe Ukraina.
Pjesë e reprezentacionit te Kosovës ishin edhe 3 nxënës të shkollës “Mileniumi i Tretë”: Elena Hoxha, Era Deva dhe Dren Spahiu. Ata garuan në disiplinat Slalom dhe Slalom i madh. Gara e Slalomit Grupmoshat U14F Elena Hoxha, vendi i dytë Grupmoshat U16F Era Deva, vendi i parë Gara e Slalomit të madh Grupmoshat U14F Elena Hoxha, vendi i tretë Grupmoshat U16F Era Deva, vendi i dytë Grupmoshat U16M Dren Spahiu, vendi i dytë Nxënësit e shkollës “Mileniumi i Tretë” sollën gjithsej 5 medalje për reprezentacionin e Kosovës në disiplinat Alpike.