ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Njoftim

Njoftim

Të nderuar prindër, Ju njoftojmë se të premten, më 25. 09. 2015 nxënësit do të kthehen në shtëpi sipas orarit të mëposhtëm. Kjo do të ndodhë për nder të festës së Kurban Bajramit.

Klasat

Ora

I-V

13.00

 

VI-XII

12.00

 
Njëherit, Shkolla ju uron festën të gjithë nxënësve dhe prindërve të besimit islam!