ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Dita 2: Matematikë dhe Informatikë

Dita 2: Matematikë dhe Informatikë

Të nderuar nxënës e prindër, Ju Falënderojmë 28280 herë, aq sa është edhe numri i klikimeve deri në këto momente në mësimet tona. Ju urojmë një mbrëmje të këndshme me këto fotografi të bukura!