ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

15 SHTATORI, DITA NDËRKOMBËTARE E DEMOKRACISË

15 SHTATORI, DITA NDËRKOMBËTARE E DEMOKRACISË

Nxënësit e klasave të dhjeta vizituan Kuvendin e Kosovës me rastin e 15 shtatorit, Ditës Ndërkombëtare të Demokracisë.

Aty u pritën nga zyrtarja për Media e këtij institucioni, e cila mbajti një ligjëratë të shkurtër para nxënësve rreth çështjeve të rëndësishme si : demokracia parlamentare në Kosovë, parimet e demokracisë, demokracia si formë e jetës politike dhe shtetërore, vlerat e demokracisë etj., të cilat ngjallën interesim tek nxënësit.