ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Aktivitete psikomotorike

Aktivitete psikomotorike

Një zhvillim i suksesshëm i motorikës është kusht paraprak për pjesëmarrjen aktive të fëmijës në përditshmërinë shkollore. Duke e pasur parasysh rëndësinë e aspektit motorik, sot me nxënësit e klasës parafillore dhe nxënësit e klasës së parë u realizuan disa aktivitete psikomotorike të përzgjedhura nga psikologia e shkollës. Këto aktivitete kanë për qëllim zhvillimin e konceptit të orientimit, diferencimit, mbajtjen e drejtëpeshimit trupor, përcjelljen e ritmit, koordinimin sy-duar etj. Këto, dhe shumë aktivitete të tilla do të jenë pjesë e përditshmërisë në shkollën tonë para fillimit të mësimit të rregullt.