ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

TAKIM VIRTUAL ME POETEN SHQIPTARE

TAKIM VIRTUAL ME POETEN SHQIPTARE

(Rudina Çupi në Zoom me 70 nxënës të klasave të dyta) Sot dita e parë e javës së projekteve pati për ne shumë disponim dhe energji të re, falë poetes Rudina Çupi. Zonja Rudina iu bashkua nxënësve tanë me prezantimin e librit “Një dreçkë me kleçkë”. Në fund të bashkëpunimit, të gjithë u bashkuan edhe për një lojë mjaftë atraktive, që ishte si shpërblim për një bashkëpunim të shkëlqyeshëm. Ne e falenderojmë shumë zonjën Rudina dhe urojmë që të na bashkohet sërish në të ardhmen.