ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

1 Qershori- Dita ndërkombëtare e fëmijëve

1 Qershori- Dita ndërkombëtare e fëmijëve

Çdo ditë që kalohet me fëmijë është e bekuar! Fëmijët janë ata që i japin vlerë çdo gjëje në jetë. Ata  janë e ardhmja e vendit. Për ditën ndërkombëtare të fëmijëve, sot në shkollën “Mileniumi i Tretë” kjo ditë u festua më gëzim dhe plot entuziazëm.  Ata shkruan, vizatuan, ngjyrosën të drejtat e fëmijëve. E drejtë e fëmijëve është të kenë dëshira të tyre!

Ata gjithashtu shprehën edhe dëshira të shumta që kanë. E dhurata më e mirë për ne janë vetë ATA.

Nxënësit e klasave të dyta urojnë 1 Qershorin- Ditën ndërkombëtare të fëmijëve!

Urime!

1 2 3 4 5 6 7