ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Dita e Tokës

Dita e Tokës

Si zakonisht, edhe këtë vit Dita e Tokës u shënua në shkollën tonë. U zhvilluan aktivitete të ndryshme pastrimi dhe u mbollën lule shumëngjyrëshe në të gjitha hapësirat brenda dhe jashtë shkollës. 01-DSC_0087 02-DSC_0088 03-DSC_0089 04-DSC_0090 05-DSC_0091 06-DSC_0092 07-DSC_0094 08-DSC_0095 09-DSC_0096 10-DSC_0097 11-DSC_0098 12-DSC_0099 13-DSC_0100 14-DSC_0101 15-DSC_0102 16-DSC_0103 17-DSC_0104 18-DSC_0105 19-DSC_0106 20-DSC_0107 21-DSC_0108 22-DSC_0109 23-DSC_0110 24-DSC_0111 25-DSC_0112 26-DSC_0113 27-DSC_0114 28-DSC_0115 29-DSC_0116 30-DSC_0117 31-DSC_0118 32-DSC_0119 33-DSC_0123 34-DSC_0124 35-DSC_0125 36-DSC_0126 37-DSC_0127 38-DSC_0128 39-DSC_0129 40-DSC_0130 41-DSC_0131 42-DSC_0005 43-DSC_0006 44-DSC_0007 45-DSC_0008 46-DSC_0009 47-DSC_0010 48-DSC_0011 49-DSC_0012 50-DSC_0013 51-DSC_0014 52-DSC_0015 53-DSC_0016 54-DSC_0017 55-DSC_0018 56-DSC_0019 57-DSC_0022 58-DSC_0023 59-DSC_0024 60-DSC_0025 61-DSC_0026 62-DSC_0027 63-DSC_0028 64-DSC_0029 65-DSC_0030 66-DSC_0031 67-DSC_0032 68-DSC_0033 69-DSC_0034 70-DSC_0035 71-DSC_0036 72-DSC_0037 73-DSC_0038 74-DSC_0020 75-DSC_0021