ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Jeta në fermë

Jeta në fermë

Në kuadër të temave javore realizuam aktivitetin e rradhës me tematikë mbi jetën e kafshëve në fermë. Aktiviteti zgjoi kurreshtje dhe interes të madh tek parafillorët.