ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Programi i parafillorëve na solli emocion të gjithëve!

Programi i parafillorëve na solli emocion të gjithëve!

E gjitha ishte realizuar nga vetë fëmijët e grupit parafillor në mbështetje te edukatoreve, dhe na shpalosën se sa shumë kishin mësuar. Një ndërlidhje mes fushave; nga arti në shkencë, matematikë e komunikim. Ishte kënaqësi e papërshkruar ta shohësh lirshmërinë e tyre në skenë dhe origjinalitetin. Urojmë që të gjitha këto kujtime, vlera e mësime të qëndrojnë me ta edhe përgjatë edukimit te mëtutjeshëm. URIME DIPLOMIMI I GJENERATËS SË PARË TË PARAFILLORËVE!