ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Orë mësimi në teatrin Oda

Orë mësimi në teatrin Oda

Një orë mësimi u realizua në teatrin Oda . Nxënësit mësuan për teatrin dhe skenarin. Idetë e nxënësve do të realizohen në një orë mësimi për temën: Shkrimi gazetareskë . 2015-03-13 10.12.51 2015-03-13 10.12.54 2015-03-13 10.12.57 2015-03-13 10.12.59 2015-03-13 10.13.01 2015-03-13 10.13.05