ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Festa e nxënësve të Shkollës “Mileniumi i Trtetë” për nder të 9-Vjetorit të Pavarësisë së Kosovës e mbajtur në Sallën e Kuqe, në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë

Festa e nxënësve të Shkollës “Mileniumi i Trtetë” për nder të 9-Vjetorit të Pavarësisë së Kosovës e mbajtur në Sallën e Kuqe, në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë

Në përvjetorë të tillë historikë, në këtë ditë feste, ndjesitë rriten, e kur ato bashkohen me vepra të mira, kurorëzojnë sukseset dhe synimin tonë të përbashkët, për një të ardhme më të mirë.

Të gjithë atyre që sakrifikuan gjithçka për këto ditë të bardha që ne i jetojmë sot,  u jemi përgjithnjë mirënjohës.

Ju urojmë 9-Vjetorin e Pavarësisë së Kosovës!

20170216_135728 DSC_0014 DSC_0043 IMG_5761

IMG_5762

   IMG_5764 IMG_5765

IMG_5763