ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Kur kreativiteti shprehet përmes prezantimeve

Kur kreativiteti shprehet përmes prezantimeve

Në kuadër të lëndës së Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit, nxënësit e klasave të nënta shprehin kreativiteti e tyre përmes prezantimeve. Të gjithë nxënësit ishin mjaft kurioz për të prezantuar të reja më të fundit në lëmin e Tekonologjisë dhe Informacionit. Disa nga punimet e tyre janë të paraqitura në vijim: Nexux6 Teamviewer dhe NIC googleGlass Pajisjet Sensi i humorit nuk mungon edhe në prezantimet e tyre. Në njërin nga prezantimet gjendet edhe fjala e vjetër popullore:

Gishti jot’, iPhone-i jot’