ORARI

E Hënë - E Premte

08:00-16:00

KONTAKT

+38344260606

+38338244258

ADRESA

Rr. "Sokol Sopi", nr. 107

Matiçan, 10000 Prishtinë, Kosovë

Të mësuarit e gjuhës angleze përmes filmave është motivuese dhe argëtuese

Të mësuarit e gjuhës angleze përmes filmave është motivuese dhe argëtuese

Nxënësit e klasave të dyta zhvillojnë orët e gjuhës edhe përmes filmave dhe këngëve. Motivimi është njeri nder faktorët më të rëndësishëm në të mësuarit e një gjuhe të re. Filmat përmbajnë gjuhë të pastër dhe autentike. Përveç kësaj, nxënësit kanë mundësi të dëgjojnë dialekte te ndryshme të gjuhës në filma. Pas përfundimit të filmit bëhen aktivitete të ndryshme për të zhvilluar gjuhën. Njeri ndër këto aktivitete është diskutimi i filmit i shfaqur në videon e mëposhtme.